joi, 10 ianuarie 2013

Tumblr

Nu stiu daca Tumblr este  unul din cele mai bune sau unul din cele mai rele lucruri care mi s-au intamplat.
Spun intamplat pentru ca, pana la urma, Tumblr e o experienta. sa stii ca exista acolo oameni care simt, isi doresc si poate sufera cam din aceleasi lucruri din care faci aceleasi lucruri este.. frumos. sa stii ca nu esti singur este frumos.



De ce mi-am facut Tumblr? Sincer, nu mai stiu. nu stiam ce este tumblr dar vroiam sa aflu. trebuia sa-mi fac un cont, asa ca asta am facut si am ajuns in mijlocul unei lumi noi, dar nestiind de unde sa incep sa o descopar. la inceput nu am inteles mare lucru. puteai sa trimiti mesaje si sa urmaresti alte bloguri dar totul parea asa strain, diferit. mi-am zis ca nu e asa greu. am continuat.

Intr-un final am inteles aces site si am inceput sa-l indragesc. discutii, poze, glume. oameni care intelegeau cum ma simteam.



Din cauza acestui site am inceput sa ma uit la Sherlock Holmes siii siii Doctor Who. clar cele mai bune seriale pe care le-am vazut pana acum.

Si din nou nu stiu daca Tumblr este  unul din cele mai bune sau unul din cele mai rele lucruri care mi s-au intamplat. am devenit o ”fangirl”, ceea ce eram si inainte numai ca nu asa de tare, si se pare ca numarul de fandoms s-a inmultit.



Tumblr.

2 comentarii: