miercuri, 22 august 2012

2012.


Intr-o lume in care un artist poate canta despre ce a facut el cu nu stiu cate fete din nu stiu cate tari, si melodia mai ajunge si mare hit, poate ca este, intradevar sfarsitul lumii. Melodia despre care vorbesc este International Love de Pitbull si Chris Brown. Imi faceam azi patul si era la radio (eu de obicei ascult Rock fm sau Music Fm dar azi de dimineata au luat curentul si combina si-a pierdut frecventa si mama a dat pe primul post de radio pe care l-a gasit) melodia hitul ”genial”. Poate ca melodia are ritm si tot ce vor pustii din ziua de azi dar versurile sunt cam scandaloase. Pentru mine cel putin.

E  ingrozitor cum in ziua de azi melodiile rock sunt considerate ”melodii ascultate de nebuni” si nicki minaj (you a stupid hoe) sau pitbull ajung mereu la radio. Nu vreau ca melodiile mele preferate sa ajunga la radio, pot sa le ascult si singura. Dar va rog eu cantati niste versuri mai inteligente. Dar cred ca cer prea mult. Lor nu le trebuie mai mult de o zi sa faca o melodie banuiesc (imi dau doar cu presupusul). Nu e de mirare de ce toata lumea ne vede o generatie ratata. Problema sunt ei, vedetele, ”idolii” nostrii care canta despre cat de hot sunt fetele.

Tipare. Care se modeleaza mereu dupa cele mai oribile modele. Tipare din care incerc sa ies dar care ma lovesc din ce in ce mai tare. Tipare din care cei care au iesit sunt numiti nebuni sau ciudati doar pentru ca nu sunt la fel ca ceilalti, doar pentru ca nu asculta aceeasi muzica, doar pentru ca se poarta si se imbraca altfel.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu